Λογιστικές-Οικονομικές Υπηρεσίες

  • Home
  • /Λογιστικές-Οικονομικές Υπηρεσίες

Tμήμα Λογιστικής Εξυπηρέτησης Αγροτών

Το τμήμα Λογιστικής Εξυπηρέτησης Αγροτών που λειτουργεί στον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΑΙΧΜΕΑ στελεχώνεται από έμπειρους και νέους πτυχιούχους Οικονομολόγους- Λογιστές και περιλαμβάνει μια σειρά από οικονομικές υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την Εξυπηρέτηση του Παραγωγού σχετικά με τις φορολογικές του υποχρεώσεις έναντι της Φορολογικής διοίκησης.
Προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες του Αγρότη τηρεί στο έπακρο όλες τις κείμενες διατάξεις της φορολογικής νομοθεσίας ενώ παράλληλα καλύπτει απόλυτα κάθε ατομική αγροτική επιχείρηση των αγροτών που υπάγονται στο Κανονικό Καθεστώς Αγροτών αλλά και των υποχρεώσεων αυτών που υπάγονται στο Ειδικό καθεστώς.
Το παρόν τμήμα κάνει χρήση των πρωτοποριακών εφαρμογών της Gaia Eπιχειρείν και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών διαχείρισης & οικονομικής παρακολούθησης
Ενδεικτικά περιλαμβάνει:

✓ Τήρηση Βιβλίων Εσόδων Εξόδων ( Έσοδα – Έξοδα (GM- REV EXP) )

✓ Διαχείριση επιστροφής ΦΠΑ (GM-VAT REF)

✓ Αξιολόγηση επιχειρηματικών σχεδίων (GM-BSNSS PLAN)

✓ Ταμειακός προγραμματισμός (GM-CASH PLAN)

✓ Μελέτη Βιωσιμότητας (GM-FEAS PLAN)

Επιλέγοντας την υπηρεσία θα έχετε μερικούς ακόμη λόγους για να αισθάνεστε ικανοποιημένοι και σίγουροι

Τηρείστε σωστά τα βιβλία- Στοχεία Εσόδων Εξόδων σας! Βρείτε άμεσα την κατάλληλη λογιστική υποστήριξη για την αγροτική σας επιχείρηση!
Σύμφωνα με την νομοθεσία ( ΠΟΛ 1281/ 31-12-2013) από 01/01/2014 είναι υποχρεωτική η τήρηση λογιστικών βιβλίων- έκδοση στοιχείων για όλους τους αγρότες, με έσοδα άνω των 15.000 € από πώληση αγροτικών προϊόντων παραγωγής και την παροχή αγροτικών υπηρεσιών ή άνω των 5.000 € ευρώ από δικαιώματα ενιαίας ενίσχυσης πού έλαβαν κατά το προηγούμενο έτος.

✓ Απευθυνθείτε στον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΑΙΧΜΕΑ και στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (ΚΕΑ) επιλέγοντας την υπηρεσία Έσοδα-Έξοδα αγροτών και λύστε εύκολα και απλά το θέμα της τήρησης βιβλίων Εσόδων-Εξόδων σας!

✓ Εξασφαλίστε με ελάχιστο μηνιαίο κόστος πιστοποιημένες λογιστικές υπηρεσίες και υποστήριξη από τα εξειδικευμένα στελέχη του ΚΕΑ Λιβαδειάς για κάθε τι σχετικό με τις σας υποχρεώσεις έναντι της φορολογικής διοίκησης.

✓ Αποκτήστε δωρεάν νομική υποστήριξη για την είσπραξη των επισφαλών σας απαιτήσεων .

✓ Τιμολογήστε ηλεκτρονικά μέσω ΚΕΑ τους αγοραστές των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, με μια απλή ενημέρωση για κάθε πώληση και αποστολή προϊόντων.

Αξιοποιήστε μια εφαρμογή που ενσωματώνει όλες τις νέες νομικές ρυθμίσεις για τη διαδικασία της λογιστικής σας παρακολούθησης και ενημερωθείτε από το σπίτι σας για κάθε κίνηση του λογιστή σας.

Η νέα υπηρεσία Έσοδα- Έξοδα Αγροτών του GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ είναι το εργαλείο που σας λύνει τα χέρια στο θέμα της τήρησης των βιβλίων εσόδων εξόδων σας ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ.
Επιλέγοντας την υπηρεσία θα έχετε μερικούς ακόμη λόγους για να αισθάνεστε ικανοποιημένοι και σίγουροι από:

✓ Ορθή συμπλήρωση και τήρηση των βιβλίων & στοιχείων σας.

✓ Ηλεκτρονική τιμολόγηση των πελατών σας.

✓ Πιστοποιημένο σύστημα ασφάλειας πληροφοριών που απομακρύνει κάθε κίνδυνο απώλειας των δεδομένων σας.

✓ Αυτόματη προσαρμογή σε οποιεσδήποτε νομοθετικές αλλαγές και ρυθμίσεις χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση.

✓ Υποστήριξη σε οικονομικά αλλά και νομικά ζητήματα.

✓ Δυνατότητα εξόφλησης του πόσου με πάγια εντολή είσπραξης μέσω της επιδότησης.

✓ Παρακολούθηση των οικονομικών σας στοιχείων διαδικτυακά μέσα από τον λογαριασμό σας στη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.

✓ Την απόλυτη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων σας

✓ Την εξοικονόμηση χρόνου από περιττές για την επιχείρησή σας εργασίες

✓ την συμπλήρωση και υποβολή των εντύπων στο Taxisnet ( Δήλωση ΦΠΑ, Ε3, καταστάσεις ΜΥΦ κτλ )

[blockquote type="blockquote_quotes" align="center" css_animation="appear" width="950"]

Επιλέγοντας την υπηρεσία θα έχετε μερικούς ακόμη λόγους για να αισθάνεστε ικανοποιημένοι και σίγουροι

[/blockquote]

Πραγματοποίησε και εσύ μέσω του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΑΙΧΜΕΑΣ και του ΚΕΑ Λιβαδειάς την επιστροφή ΦΠΑ για τις πωλήσεις σου!
Ο αγρότης του Ειδικού καθεστώτος που δικαιούται τον κατά αποκοπή ΦΠΑ που προκύπτει από την αξία των πωληθέντων του προϊόντων, κάνει χρήση της εξειδικευμένης στην διαδικασία υπηρεσίας της Gaia Επιχειρείν που τον εξασφαλίζει μέσω των διασταυρωτικών ελέγχων την έγκυρη και έγκαιρη επιστροφή του ποσού ΦΠΑ από την αρμόδια Δ.Ο.Υ χωρίς τους χρονοβόρους ελέγχους από αυτήν.
‘Όλες οι φάσεις της διαδικασίας υλοποιούνται από το Συνεταιρισμό μας και το μόνο που κάνει ένας αγρότης αφότου καταθέσει τα τιμολόγια αγοράς της παραγωγής του είναι να περιμένει την πίστωση του τραπεζικού του λογαριασμού αυτόματα με το που ολοκληρωθεί η διαδικασία ελέγχου από την Δ.Ο.Υ.
Το πλέον χαμηλό κόστος καθιστά την υπηρεσία ιδιαιτέρως προσιτή προς τους Αγρότες και η έγκυρη καταβολή του επιστρεφόμενου ποσού δίνει στον παραγωγό την κατάλληλη ρευστότητα στην κατάλληλη στιγμή.

[blockquote type="blockquote_quotes" align="center" width="950"]

Επιλέγοντας την υπηρεσία θα έχετε μερικούς ακόμη λόγους για να αισθάνεστε ικανοποιημένοι και σίγουροι[/blockquote]