Ο Συνεταιρισμός

  • Home
  • /Ο Συνεταιρισμός

Συνεταιρισμός

Με όραμα μας την παροχή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας ο αγροτικός συνεταιρισμός Αιχμέας βρίσκεται κοντά σας από το 2007 προσφέροντας τις οργανωμένες υπηρεσίες του στα μέλη του, στους συνεργάτες του και στην τοπική κοινωνία βοηθώντας την ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας και αλλά και στον εκσυγχρονισμό των μεθόδων καλλιέργειας και εμπορίας των αγροτικών προϊόντων της Βοιωτίας σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ο συνεταιρισμός σήμερα αριθμεί 112 μέλη και είναι ένα λαμπρό παράδειγμα άριστης συνεργασίας, οργάνωσης και συλλογικής προσπάθειας για ανάπτυξη και βελτίωση των παραγωγικών και εμπορικών διαδικασιών.
Η τεχνογνωσία, η πείρα και η συστηματική προσπάθεια όλων των μελών του αγροτικού συνεταιρισμού Αιχμέα έχουν ως αποτέλεσμα σήμερα ο αγροτικός συνεταιρισμός να αναγνωρίζεται πανελλαδικά για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που παρέχει στους καταναλωτές, πράγμα που πιστοποιείται και από τους επίσημους φορείς ISO, TUV.

Κοινωνική Ευθύνη

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στηρίζεται σε 3 άξονες: τον άνθρωπο, την αγορά και το περιβάλλον. Πιστεύουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη.
Επενδύουμε συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό προσφέροντας δυνατότητες ανάπτυξης σε νέους επιστήμονες, κατόχους πτυχίων ανωτάτης και ανώτερης εκπαίδευσης, οι περισσότεροι από τους οποίους διαθέτουν μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών σε διάφορα αντικείμενα που άπτονται των τομέων δραστηριοποίησης της εταιρείας συνδυάζοντας ιδανικά την εμπειρία με την δημιουργικότητα.
Αναπτύσσουμε συνεχώς το περιβάλλον εργασίας μας ώστε να αναδεικνύονται οι δεξιότητες των στελεχών μας πάντοτε με φιλοπεριβαλλοντική προσέγγιση,ενώ επενδύουμε συνεχώς σε σύγχρονο ψηφιακό εξοπλισμό, σε συνεργασία με εξειδικευμένους διεθνείς οίκους και με ερευνητικά και πανεπιστημιακά ιδρύματα.
Στον Αιχμέα αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες της υψηλής τεχνολογίας οδηγώντας τις εξελίξεις στον τομέα μας, παρέχοντας έξυπνες λύσεις με καινοτόμα προϊόντα σε φιλικό περιβάλλον χρήσης.
Στον συνεταιρισμό μας τα σημεία αναφοράς είναι η ομαδικότητα, η συνεχής αναζήτηση γνώσης, η ανάδειξη μέσα από τις προσωπικές ικανότητες, ο σεβασμός στο φυσικό πλούτο και τη κλιματική πραγματικότητα.Στηριζόμαστε στη κοινωνία και επιστρέφουμε θετικό προϊόν σε αυτή. Πετυχαίνουμε τους μεγάλους στόχους μας μέσα από τη συνεχή βελτίωση.[/featurebox]

 
Οικονομικά Στοιχεία

Οικονομικά Στοιχεία

[/vc_column][/vc_row]

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΟΠΕΚΕΠΕ

ΟΠΕΚΕΠΕ

ΠΑΣΕΓΕΣ

ΠΑΣΕΓΕΣ

ΕΛΓΑ

ΕΛΓΑ

Αιχμέας

Αιχμέας

Ασφαλιστική Συνεταιριστική

Ασφαλιστική Συνεταιριστική